Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Μπρούκλιν Νετς τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/4), με τους Αμερικανούς να περιμένουν το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω της μονομαχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κέβιν Ντουράντ. Ο Έλληνας φόργουορντ, όμως, έχει έξτρα κίνητρο για να βγει νικητής, αφού αν βάλει άλλους 40 πόντους θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του, ξεπερνώντας τον μεγάλο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Έχει βγει δύο σερί χρονιές MVP του ΝΒΑ, οδήγησε τους Μπακς στο πρώτο πρωτάθλημά τους έπειτα από αναμονή δεκαετιών και γενικά έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου μπάσκετ και ίνδαλμα για τους οπαδούς της ομάδας του. Σύντομα όμως, ίσως και λίγες ώρες, θα γίνει και θρύλος τους, αφού χρειάζεται μόλις 40 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς.

Ο Αντετοκούνμπο έχει πετύχει συνολικά 14.172 πόντους με τη φανέλα της ομάδας του Μιλγουόκι και κυνηγάει τον θρυλικό Τζαμπάρ, ο οποίος είχε σταματήσει στους 14.211 πριν πάει στους Λος Άντζελες Λέικερς. Αυτό έγινε πριν 47 χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα για να πέσει από την κορυφή, αφού είναι δεδομένο πως ο Greek Freak θα τον ξεπεράσει, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία με τους Μπακς.