Ο δεύτερος ευρωπαϊκός τίτλος για τον Εθνικό στο πόλο γυναικών είναι γεγονός, αφού υποδέχθηκε τη Ντουναϊβάρος στον δεύτερο τελικό του Len Trophy και επικράτησε με 14-9, έχοντας επιβληθεί και στον πρώτο αγώνα, στην Ουγγαρία, με 12-8. Έτσι, με δύο νίκες η ομάδα του Πειραιά έκανε δικό της το τρόπαιο και κράτησε ψηλά στην Ευρώπη τη σημασία του ελληνικού πόλο και ακόμη πιο συγκεκριμένα του γυναικείου.

Η ομάδα της Αντιγόνης Ρουμπέση ήταν το ξεκάθαρο φαβορί μετά την εκτός έδρας νίκη στον πρώτο τελικό και στη ρεβάνς του Παπαστράτειου έκανε αυτό που έπρεπε, έχοντας και την υποστήριξη των οπαδών της.

Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, προηγήθηκε με 5-1 στην πρώτη περίοδο και τελικά επιβλήθηκε με 14-9, κατακτώντας το δεύτερο Len Trophy της ιστορίας του, αφού τα είχε καταφέρει και το 2010. Έτσι, έγινε η 6η ομάδα με δύο κατακτήσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό να τα έχουν καταφέρει από μία φορά, το 2003 και το 2014 αντίστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-3, 3-2, 3-3

Εθνικός (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου 3, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη 2, Κοντονή 1, Πάρκες 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 3, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 1, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς, Τζόνσον.

Ντουναουιβάρος (Ατίλα Μίχοκ): Μάτσκο, Ζίλαγκι 3, Σάιμπεν, Γκουρισάτι 2, Χόρβατ, Μαγιού 1, Σάμπο, Γκάρντα 2, Μούσκι 1, Σομογκιβάρι, Παλ, Ζέλακ, Μπούις.