Τον Ιανουάριο του 2019 ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς άφηνε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, η οποία είχε προσφέρει πολλά λεφτά στον ίδιο και στους Θεσσαλονικείς. Τρία χρόνια και δύο μήνες μετά, ο Σέρβος φορ είναι στην Αυστραλία και αγωνίζεται στη Western United FC αλλά δεν ξεχνάει τη χώρα μας, στην οποία θέλει να επιστρέψει.

Ο Πρίγιοβιτς έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Open και φρόντισε να ανοίξει πόρτα για την επιστροφή του στην Ελλάδα, δίνοντας την εξής απάντηση σχετικά με το μέλλον του.

«Η Ελλάδα γενικότερα είναι καλή επιλογή. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου, τον παρακολουθώ στενά και ποτέ δεν ξέρεις. Έχω υψηλό κίνητρο. Είχα κάποιες προτάσεις από Ελλάδα, αλλά όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ υπόγραψα μια συμφωνία που δεν μπορούσα να αγωνιστώ σε καμία ελληνική ομάδα για τρία χρόνια, αυτό λήγει τον Ιούνιο. Υπήρχαν φήμες αλλά δεν υπήρξε επίσημη πρόταση».

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Ο Κούρτιτς, ο Γιώργος Σαββίδης και το αγαπημένο του γκολ

Από εκεί και πέρα, ο Πρίγιοβιτς μίλησε για άλλα θέματα και συγκεκριμένα για τα εξής…

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Είχα πολύ καλό προαίσθημα από την πρώτη ημέρα, περίμενα μια πολύ καλή περίοδο. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής από τον ΠΑΟΚ: «Ο Κούρτιτς κάνει εξαιρετική δουλειά. Το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν παγκόσμιας κλάσης. Και ο Α. Ζίβκοβιτς επίσης, μιλάμε, μου είπε πως είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη».

Για το αν έχει διατηρήσει επαφή με την οικογένεια Σαββίδη: «Έχουμε επαφή με τον Γιώργο Σαββίδη ανά διαστήματα. Έχω απεριόριστο σεβασμό για την οικογένεια Σαββίδη, με βοήθησαν να βελτιωθώ ως άνθρωπος. Τους χρωστάω πολλά, τους εκτιμώ και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα».

Για το τι ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τους παίκτες του: «Να παίζουν κυρίαρχα και να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Να μην υπολογίζουν τόσο τους υπόλοιπους αλλά να εστιάζουν σε αυτούς».

Για το αγαπημένο του γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Αν πρέπει να ξεχωρίσω θα είναι αυτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που κερδίσαμε 2-0».

Για το ποια θεωρεί καλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Σίγουρα η θητεία μου στον ΠΑΟΚ κερδίσαμε πολλά τρόπαια. Βοήθησα και την Εθνική μου, με γκολ, να πάει στο παγκόσμιο Κύπελλο».