Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 25 πόντους και 17 ριμπάουντ στην επιστροφή του στην δράση καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς επέκτειναν την κυριαρχία τους επί των Σικάγο Μπουλς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τα «ελάφια» επικράτησαν με 126-98 στο «Fiserv Forum» και πλέον έχουν ρεκόρ 45-27. Οι πρωταθλητές του NBA βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κατάταξης της ανατολικής περιφέρειας, με τους Μαϊάμι Χιτ στην κορυφή (47-25).

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έλειψε από την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς στη Μινεσότα από τους Τίμπεργουλβς (138-119) στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας το περασμένο Σάββατο. Ο «Greek Freak» είχε ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο. Στα 30 λεπτά που έπαιξε κόντρα στους «ταύρους», πάντως, φάνηκε να έχει αφήσει τα προβλήματα φυσικής κατάστασης πίσω του. Πέραν των 25 πόντων (9/12 σουτ, 1/2 τρίποντα, 6/9 ελεύθερες βολές) και των 17 ριμπάουντ, είχε και πέντε ασίστ, αλλά και τρία μπλοκ κι ένα κλέψιμο. Βέβαια, η εμφάνισή του είχε μονάχα ένα αρνητικό – έκανε εννιά λάθη.

Αυτός που έλειψε κόντρα στους Μπουλς ήταν ο έτερος All-Star, ο φόργουορντ Κρις Μίντλετον, αλλά η ομάδα δεν ένιωσε την απουσία του καθώς ανέβασαν το επίπεδο της απόδοσής τους ο Τζρου Χόλιντεϊ (27 π. με 12/17 σουτ, 7 ασ.) και άλλοι μιας και η ομάδα είχε συνολικά επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Να σημειώσουμε πως αγωνίστηκε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε έναν πόντο σε τέσσερα λεπτά συμμετοχής.

Οι Μπακς μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και ουσιαστικά το «καθάρισαν» από την πρώτη περίοδο καθώς επικράτησαν με 33-20 στο αρχικό 12λεπτο. Από εκεί και έπειτα «έχτισαν» πάνω σ’ αυτή τη διαφορά παίζοντας καταπληκτικά στην επίθεση με την άμυνα των Σικάγο Μπουλς να μην έχει απάντηση και τρόπο να τους περιορίσει. Μάλιστα, κάποια στιγμή προηγήθηκαν και με 35 πόντους. Οι Μπακς έχουν νικήσει και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις τους με τους Μπουλς, ενώ μετρούν 15 νίκες στα τελευταία 16 μεταξύ τους παιχνίδια!

Επόμενος σταθμός για τους Μιλγουόκι Μπακς, που «κυνηγούν» την πρωτιά στην ανατολική περιφέρεια, το ματς με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/3, 02:00).