Στα χέρια του κρατά ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση του ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με νίκη στην Τούμπα (22:05, ΑΝΤ1) επί της Μπριζ κάνει το αποφασιστικό βήμα.

Ο Μάκης Χάβος πάντως, καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα. Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύνθεση ανάγκης απέναντι στην αδιάφορη Μπριζ. Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Μπουσαϊντί και Σνάουτσνερ έχουν μείνει εκτός μάχης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς αμυντικό δίδυμο τους Ζουέλα και Τσιρίλο, τον Κοντρέρας δεξιά και τον Σακελλαρίου αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βιτόλο, Γκαρσία. Το δεξί άκρο θα καλύψει ο Φωτάκης, το αριστερό ο Βιεϊρίνια και σε ελεύθερο ρόλο ο Ίβιτς πίσω από τον Σαλπιγγίδη.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι Χαλκιάς, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Αθανασιάδης Πάπαζογλου. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπουσαϊντί, Λίνο, Μαλεζάς, Μουσλίμοβιτς και Σαβίνι.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Μπριζ, Άντρι Κόστερ θα επιλέξει το 4-4-1-1. Η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του αποτελείται από τους Στίνεγ, Χόφκενς, Βαν Γκίσενχεμ, Καμοτσάτο, Βαν Ντερ Χέιντεν, Γκιράρ, Οντίγια, Πέρισιτς, Ντιράρ, Μπλοντέλ και Κουεμάχα.

Πηγή: gazzetta.gr