Πριν λίγα χρόνια ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα είχε συγκλονίσει τους πάντες, αποκαλύπτοντας ότι παρακαλούσε τους γιατρούς να του κόψουν τα πόδια προκειμένου να αντέχει τους πόνους στα γόνατα, μετά την τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του. Η κατάσταση του Αργεντίνου, τελικά, βελτιώθηκε με τον καιρό, αλλά ο Μπρούνο Ροντρίγκες, πρώην παίκτης των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπράντφορντ, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός.

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε και σε Μονακό, Στρασμπούρ και Μετς, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του το 2005, σε ηλικία 33 ετών. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια αλλά ο ίδιος συνέχιζε να νιώθει πόνους στο ένα πόδι λόγω όσων έζησε στα γήπεδα. Πόνοι οι οποίοι, προφανώς, είχαν γίνει πλέον ανυπόφοροι, οπότε ο Ροντρίγκες πήρε τη δύσκολη απόφαση.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, αποφάσισε τον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του, κάτι που ήδη έγινε, ελπίζοντας ότι από εδώ και πέρα θα καταφέρει να ζήσει καλύτερα. Όσο παράδοξο κι αν μοιάζει κάτι τέτοιο όταν αποφασίζεις να προχωρήσεις σε ακρωτηριασμό…