Επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τους ορισμούς των διαιτητών στην 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος εξαπέλυσε ο Βόλος με ανακοίνωσή του.

Ο Τάσος Παπαπέτρου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης κλήθηκε να διαχειριστεί τη φάση με πρωταγωνιστές τους Βατσλίκ και Μπενίτο, όταν ο Τσέχος έσπρωξε τον Ισπανό, φάση που κάλλιστα θα μπορούσε να επισύρει παράβαση και πέναλτι. Από την πλευρά του ο Βόλος εξαπέλυσε βολές κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και «φωτογράφισε» τον Ολυμπιακό, κατηγορώντας τον.

«Ελπίζουμε η παρουσία του στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τη διαιτησία να έχει σύντομη ημερομηνία λήξης»

Μία μέρα μετά κι αφότου η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Βόλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατηγορώντας τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

«Μετά τους σημερινούς ορισμούς των διαιτητών είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η διαπλοκή έχει ονοματεπώνυμο. Ελπίζουμε η παρουσία του κυρίου Κλάτενμπεργκ στην Ελλάδα σε ότι αφορά τη διαιτησία – και όχι τα προσωπικά του – να έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Shame, Shame, Shame», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Μαγνησίας.

Πηγή: Gazzetta.gr