Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από την Αταλάντα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά από τον αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε τα ρίσκα που πήρε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έκανε λόγο και για ανεπίτρεπτα λάθη από τους παίκτες του, ζητώντας τους πλέον να σηκώσουν κεφάλι και να πετύχουν τους εγχώριους στόχους τους

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός, ανέφερε: «Σήμερα κάναμε πολλά λάθη που δεν επιτρέπονται, όντας πίσω στο σκορ ρισκάρεις και έτσι το πληρώσαμε με τα δύο γκολ που πέτυχε η Αταλάντα. Πληρώσαμε τα λάθη μας και έτσι χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο, αφού δεν καταφέραμε να παίξουμε με το αρχικό πλάνο που είχαμε.

Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα, θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, δε το κάναμε, δεν παίξαμε όπως θέλαμε και χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δούμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και παρά τον αποκλεισμό να πετύχουμε τους υπόλοιπους στόχους μας».

Γκασπερίνι: «Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι»

Ευχαριστημένος απ’ την αποτελεσματικότητα της ομάδας του στο νικηφόρο 3-0 επί της Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, τονίζοντας πως το ματς δεν ήταν τόσο «εύκολο», όσο έδειξε το τελικό σκορ.

«Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει το παιχνίδι. Αξίζαμε την πρόκριση. Κάναμε δύο νίκες. Πιστεύω για τη συνέχεια πως εάν εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση είμαστε δύσκολη ομάδα για κάθε αντίπαλο.

Η πρόκριση για εμάς σημαίνει καλύτερο ηθικό για τη συνέχεια…» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε για τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό της ομάδας του Ρούσιαν Μαλινόφσκι, ο οποίος σκόραρε δις και «τελείωσε» την πρόκριση την ημέρα που η πατρίδα του δέχθηκε την επίθεση απ’ τη Ρωσία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μαλινόφσκι. Είχαμε μιλήσει πριν τον αγώνα. Μου είπε ότι θέλει να παίξει. Χαμογελάσαμε σε μία δύσκολη στιγμή…» κατέληξε ο Γκασπερίνι.