Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εμφανίστηκε σίγουρος πως οι «ερυθρόλεκοι» έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις πιθανότητές του και να πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League εις βάρος της Αταλάντα.

Μιλώντας μετά την ήττα με 2-1 από τους «μπεργκαμάσκι» στην Ιταλία, ο Πορτογάλος τεχνικός, δήλωσε στην Cosmote: «Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, όμως αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Το είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να προκριθούμε μπροστά στους οπαδούς μας και πιστεύω ότι με σεβασμό στον Ολυμπιακό και την ιστορία του θα τα καταφέρουμε».

Αναλύοντας την αναμέτρηση, δε, εξέφρασε και κάποια παράπονα για τη διαιτησία του Ελβετού ρέφερι Σάντρο Σέρερ. «Η Αταλάντα είναι μια δύσκολη και γρήγορη ομάδα. Όμως έχει τα κενά της και με την ταχύτητα του Μασούρα και του Ονιεκούρου το καταφέραμε στο πρώτο μέρος εξαιρετικά. Και ο Αγκιμπού τα πήγε εξαιρετικά, αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια όπως θα έπρεπε. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό, δεν υπήρχαν κάποια φάουλ που δόθηκαν και περιμένουμε περισσότερο σεβασμό την επόμενη Πέμπτη (24/2)».

Έκλεισε λέγοντας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος και αυτό μας κόστισε. Αν και καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων είχαμε πρόβλημα και τιμωρηθήκαμε για τις ευκαιρίες που χάσαμε. Οι στημένες φάσεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε εκεί».

Η φάση για την οποία φωνάζει ο Ολυμπιακός

Η φάση που προκάλεσε αντιδράσεις στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν εκείνη που προηγήθηκε του πρώτου γκολ του Μπεράτ Τζιμσίτι, με πρωταγωνιστές τους Μάριο Πάσαλιτς και Κώστα Μανωλά. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριζαν πως δεν έπρεπε να δοθεί κόρνερ καθώς η μπάλα βγήκε από το κεφάλι του Κροάτη μέσου.