Ο Ρομάριο, άλλοτε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου με τεράστια καριέρα στην Μπαρτσελόνα και την εθνική Βραζιλίας, αποκάλυψε πως πλέον είναι ζευγάρι με μια εντυπωσιακή influencer 25 χρόνια μικρότερη του.

Ο 56χρονος νυν βουλευτής στη χώρα του, ανάρτησε μια φωτογραφία κρατώντας αγκαλιά την 31χρονη Μαρσέλ Σεολίν σε φεστιβάλ ραπ μουσικής που έγινε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η νέα του σχέση ακολουθεί τα… βήματα της προηγούμενης καθώς πριν από κάποιο διάστημα ο Ρομάριο συνδέθηκε με μια 22χρονη φοιτήτρια την Άνα Καρολίνε Ναζάριο.

Το νέο ζευγάρι, αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες και το πάθος φέρεται να φούντωσε μέσα από το Instagram και «σφραγίστηκε» σε μια εκδήλωση για τα 56α γενέθλια του Ρομάριο. H 31χρονη που πέραν από influencer, έχει το δικό της brand γυαλιών ηλίου και είναι και δημοσιογράφος, έχει αποφοιτήσει από σχολή μόδας. Ήδη, δε, φέρεται να έχει ήδη παρουσιάσει την Μαρσέλ σε κάποια από τα παιδιά του.

Η προσωπική ζωή του Ρομάριο έχει απασχολήσει κατά καιρούς ακόμη και την πολιτική σκηνή της Βραζιλίας. Ο 56χρονος βουλευτής έχει έξι παιδιά από διάφορες σχέσεις του και είναι γνωστός για την αγάπη που έχει στα πάρτι ακόμη κι από τις μέρες του ως ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, πρόσφατα ο έτερος θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Ρονάλντο Ναζάριο ντε Λίμα, αποκάλυψε πως ο Ρομάριο τον έπαιρνε μαζί του σε διάφορα πάρτι που κρατούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη συμβουλή που έδωσε σ’ ένα «9άρι» της «σελεσάο». Στον νυν κάτοχο της φανέλας, στον Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι, είπε πως πρέπει να κάνει πολύ σεξ ιδίως πριν από τους αγώνες. Το επανέλαβε και σε άρθρο του στην The Players’ Tribune. «Με έκανε νιώθω πιο χαλαρό και πιο ελαφρύ στη διάρκεια ενός ματς».