Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι από χθες ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές της ιστορίας του και, όπως είναι φυσικό, ο διεθνής Τύπος ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη είδηση.

Μερικοί από τους τίτλους των ιστοσελίδων των διεθνών Μέσων

The Guardian: Ο Μίκαελ Εσιέν έγινε μέλος του Παναθηναϊκού υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, αφού έφυγε από την Μίλαν.

Daily Mail: Ο Εσιέν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Μετά από 18 μήνες έμεινε ελεύθερος από την Μίλαν.

L’ Equipe: Ο Μίκαελ Εσιέν είναι κι επίσημα στον Παναθηναϊκό. Μετά από λίγες ώρες υπομονής, ο Εσίεν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. «Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη γι μένα. Μίλησα με τον Σισέ και μου είπε πως θα λατρέψω την ομάδα».

Kicker: Ο Μίκαελ Εσιέν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στον Παναθηναϊκό και άφησε τη Μίλαν για την Ελλάδα. Ο 32χρονος Γκανέζος υπέγραψε για δύο χρόνια με τους πρωταθλητές Ελλάδας (εκ παραδρομής έγραψαν κάτι τέτοιο) και θα είναι συμπαίκτης με τον πρώην παίκτη της Πάντερμπον, Γιένς Βέμερ.

Record: Ο Μίκαελ Εσιέν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίζεται και ο Κάρλος Ζέκα.

Αfricatopsports: Ο Μίκαελ Εσιέν άφησε την Ιταλία και την Serie A για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αφού έμεινε ελεύθερος από την Μίλαν, υπέγραψε για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Yahoo Sport: Ο Γκανέζος μέσος Μίκαελ Εσιέν υπέγραψε για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο 32άχρονος άσος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια στην Τσέλσι όπου κέρδισε τα πάντα.

Goal: Για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο πρώην άσος της Μίλαν Μίκαελ Εσιέν. «Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου», δήλωσε ο 32άχρονος άσος.

Express: Ο Μίκαελ Εσιέν, εμβληματική μορφή της Τσέλσι, πήρε μία συγκλονιστική μεταγραφή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

mercato365: Είναι γεγονός: ο Εσιέν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν με τον πρώην άσο της Μπαστιά και της Τσέλσι.

Πηγή: sport-fm.gr