«Θα παρθούν δραστικά μέτρα», δήλωσε ο Κούπερ μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και πράγματι τα έβαλε σε εφαρμογή. Ο Τόνι Κάλβο τέθηκε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Ατλέτικο πληρώνοντας το… μάρμαρο των κακών εμφανίσεων.

Ο Τόνι Κάλβο ήταν ο πρώτος παίκτης που πλήρωσε την αδιαφορία του και τις κακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη. Ο Έκτορ Κούπερ μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό αποφάσισε -και με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης- να πάρει δραστικά μέτρα. Ο Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον ισπανό μεσοεπιθετικό, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί στο παρόν και στο άμεσο μέλλον αδιάφορους παίκτες. Όποιος δείχνει σημάδια απειθαρχίας θα τιμωρείται. Θα τίθεται στο περιθώριο μέχρι να βάλει μυαλό.

Με μία πρωινή προπόνηση ξεκίνησε και παράλληλα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ για τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης (01/12, 22:05 ώρα Ελλάδας) στο «Βιθέντε Καλντερόν». Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε την αποστολή να ακολουθήσουν οι 17 από τους 21 ποδοσφαιριστές που είναι δηλωμένοι στην ΟΥΕΦΑ για τη φάση των ομίλων.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (30/11) στις 09:00 για τη Μαδρίτη. Πιο συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Σέρχιο Κόκε, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Θέμη Κουλουχέρη, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κάλβο, Τσεζνάουσκις, Ρονάλντο, Χουάνμα από τους δηλωμένους στη λίστα και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δηλωθεί για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Πηγή: gazzetta.gr