Η πρώτη κίνηση του Άρη για την ενίσχυσή του κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι γεγονός, αφού συμφώνησε σε όλα με την Ντεπορτίβο Βίντα για την απόκτηση του Λούις Πάλμα, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Μια μεταγραφή για την οποία οι κίτρινοι χρειάστηκε να «μονομαχήσουν» με δύο ομάδες από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα τις Μπράγκα και Ζιλ Βιθέντε.

Οι κίτρινοι έχουν αποφασίσει ότι η λογική τους στις μεταγραφικές περιόδους θα είναι η εξής: Απόκτηση νεαρών και εξελίξιμων παικτών. Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, βρίσκεται ο Πάλμα, ο οποίος είναι 21 ετών, εξτρέμ, είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ονδούρα και φέτος στο πρωτάθλημα της χώρας του έχει 6 γκολ και 1 ασίστ σε 17 συμμετοχές με τη Ντεπορτίβο Βίντα.

Ο Πάλμα ήταν στο στόχαστρο και των Μπράγκα και Ζιλ Βιθέντε αλλά ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει σε αυτή τη «μάχη», φτάνοντας σε συμφωνία τόσο με την ομάδα του 21χρονου παίκτη όσο φυσικά και με τον ίδιο, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.