Τον περασμένο Ιούνιο, στη δεύτερη μέρα του Euro 2020, είχε παγώσει όλο τον πλανήτη με την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία. Ο Κρίστιαν Έρικσεν υπέστη καρδιακή προσβολή, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του, έλυσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ αφού η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται πλέον στην Ιταλία αλλά είναι αποφασισμένος να βρει άλλη ομάδα και έχει ήδη αρχίσει τις προπονήσεις του.

Ο Έρικσεν χρειάστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης για να παραμείνει στη ζωή, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραμείνει στη Serie A, το ιταλικό πρωτάθλημα, αφού στη γειτονική χώρα δεν επιτρέπεται να αγωνίζεται ποδοσφαιριστής σε τέτοια κατάσταση.

Με βαριά καρδιά, επομένως, η Ίντερ έλυσε το συμβόλαιο του Δανού χαφ, ο οποίος όμως δεν θέλει να βάλει τέλος στην καριέρα του. Έτσι, εν μέσω δημοσιευμάτων περί ενδιαφέροντος από ομάδες της Δανίας, της Αγγλίας και της Ολλανδίας, ο Έρικσεν άρχισε και πάλι προπονήσεις και ήδη βίντεο που κυκλοφορεί στα social media τον δείχνει να εξασκείται στις εκτελέσεις φάουλ.

Ένα βίντεο που έγινε δεκτό με όμορφα σχόλια από οπαδούς όλων των ομάδων, αφού όλοι θέλουν να δουν ξανά τον Δανό στα γήπεδα, αρκεί όμως να υπάρχει η εγγύηση ότι αυτό δεν θα του προκαλέσει εκ νέου πρόβλημα.