Ο κορονοϊός εξελίσσεται σε εφιάλτη για τις ομάδες αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να δουν παίκτες να μένουν εκτός δράσης και στην ΑΕΚ δύο εξ αυτών μπήκαν σε καραντίνα επειδή ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι στην ομάδα περιμένουν με μεγάλη αγωνία τα νέα τεστ που θα γίνουν, με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις στα αποτελέσματά τους.

Τα κρούσματα έχουν εκτιναχθεί στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα και οι ομάδες… δεν τη γλιτώνουν. Ενδεικτικό είναι αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ, όπου βρέθηκαν 5 κρούσματα στα τεστ που έγιναν, με τα 4 να αφορούν ποδοσφαιριστές. Στην ΑΕΚ, είναι η αλήθεια, τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού τα αποτελέσματα των τεστ ήταν όλα αρνητικά, αλλά δύο παίκτες δεν απέφυγαν την καραντίνα.

Ο λόγος είναι ότι ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και αμέσως σήμανε συναγερμός, με την ΠΑΕ να φροντίζει ώστε από εδώ και πέρα τα τεστ να είναι περισσότερα ώστε να υπάρχει κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί.

Η σχετική ενημέρωση της Ένωσης για το θέμα αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Δύο παίκτες της ομάδας μας ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού Covid 19, μπήκαν σε καραντίνα και θα υποβληθούν σε νέους ελέγχους. Oι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00».