Η ώρα για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για τη 17η αγωνιστική της Euroleague πλησιάζει και τα νέα δεν είναι καλά, αφού στις τάξεις των πράσινων υπάρχει και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, όπως έκαναν γνωστό λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για το πρώτο. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι αυτή τη φορά πρόκειται για παίκτη και στις τάξεις της ομάδας μεγαλώνει η ανησυχία.

Το ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (23/12) και θα διεξαχθεί υπό τον φόβο του κορονοϊού, αφού υπάρχουν ήδη δύο κρούσματα στον Παναθηναϊκό. Το δεύτερο μάλιστα, το οποίο εντοπίστηκε στα τεστ που έγιναν μετά το πρώτο κρούσμα, αφορά σε παίκτη σύμφωνα με πληροφορίες και αυτό είναι λογικό να επικρατεί ανησυχία.

Όπως και να έχει, τόσο στους πράσινους όσο και στον Ολυμπιακό θα γίνουν κι άλλα τεστ πριν την Πέμπτη, ενώ δεν τίθεται θέμα σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, αφού ο κανονισμός της Euroleague λέει πως για να αναβληθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει μια ομάδα να μείνει με λιγότερους από οκτώ διαθέσιμους παίκτες.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το νέο κρούσμα κορονοϊού αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε και δεύτερο μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στον COVID-19.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».