Τον 4ο τίτλο μέσα στο 2021 και την 5η ευρωπαϊκή κούπα στο πόλο γυναικών πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε με 14-11 την Κίνεφ Κίρισι στον Πειραιά και έβαλε στην τροπαιοθήκη του και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο του Πειραιά, ο οποίος μέσα στο 2021 κατέκτησε όσους τίτλους διεκδίκηση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η σεζόν 2020-21 είχε ολοκληρωθεί με το πρωτάθλημα Ευρώπης και το νταμπλ εντός των συνόρων, για να έρθει τώρα και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ που κάνει ήδη επιτυχημένη και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο πόλο γυναικών και αποδείχθηκε και κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι, την οποία νίκησε με 14-11 στον Πειραιά και κατέκτησε τον 5ο ευρωπαϊκό τίτλο του τμήματος.

Συνολικά αυτός είναι ο 15ος ευρωπαϊκός τίτλος για τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα, με τις 8 εξ αυτών να είναι στο πόλο (ανδρών και γυναικών), ενώ ο Χάρη Παυλίδης είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής με πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 6-2, 3-3, 2-2.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ 1 , Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ 4, Β. Πλευρίτου 2 , Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Κίνεφ Κίρισι (Αλεξάντερ Ναρίτσα): Καρνάουχ 1, Ζούμπκοβα 5, Προκοφίεβα 1, Σομπόλεβα, Κρίμερ 2, Ντιατσένκο, Κόσιχ, Γκλίζινα 1, Ντομάκχινα, Ιβάνοβα 1, Ριζίκοβα, Κρούγκλοβα.