Πολλά γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες για πιθανό ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Κώστα Μανωλά. Μάλιστα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου κάνουν λόγο για επικείμενη πρόταση των «κανονιέρηδων» προς τη διοίκηση της Ρόμα της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ.

Ο μάνατζερ του 24χρονου αμυντικού, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com τονίζοντας πως ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι σχετικό με αυτές τις φήμες, έκανε σαφές πως ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένος στη γείτονα χώρα και ξεκαθάρισε πως αν ο αγγλικός σύλλογος (ή οποιοσδήποτε άλλος) θέλει να κινηθεί για τον «πελάτη» του, θα πρέπει να… απευθυνθεί στη διοίκηση των Ρωμαίων!

«Ρωτήστε τον Σαμπατίνι εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Ο Κώστας είναι παίκτης της Ρόμα και όποιος τον θέλει θα πρέπει να μιλήσει με την ομάδα πρώτα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του στη Serie A και προσωπικά περίμενα να τα πάει καλά. Αν και είναι νεαρός ο Μανωλάς έχει συσσωρευμένη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στο Champions League με τον Ολυμπιακό και έχει συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ. Η Ρόμα πλήρωσε πολλά γι’ αυτόν και αυτό σημαίνει πως έχουν πολλές προσδοκίες από αυτόν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του εκπροσώπου του Μανωλά.

Πηγή: sport-fm.gr