Αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και στην πορεία του στο φετινό Europa League φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, δημοσιεύοντας και συνέντευξη του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος ηγείται της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Ο Έλληνας εξτρέμ τόνισε ότι έγινε πραγματικότητα το όνειρό του να παίξει στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε με αποθεωτικά λόγια στον κόσμο των Ερυθρόλευκων και το Καραϊσκάκη.

Ακόμη μίλησε για τον Πανιώνιο, που τον ανέδειξε, ενώ σχολίασε και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Από μικρός μου άρεσε πολύ να βλέπω ποδόσφαιρο, στο χωριό μου υπήρχε μια ομάδα ποδοσφαίρου, επειδή τυχαίνει να είμαι και Ολυμπιακός. Όταν μπαίνεις στο Καραϊσκάκη καταλαβαίνεις το μεγαλείο της στιγμής, προσπαθείς να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται να ρουφήξεις τις στιγμές αυτές» τόνισε ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ και πρόσθεσε για τον Ολυμπιακό:

«Όπως έχω ξαναπεί, είμαι πάρα πολύ τυχερός που έχουν έρθει έτσι τα πράγματα, ευχαριστώ και την προηγούμενη ομάδα μου, τον Πανιώνιο, που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα βρίσκομαι εδώ, το απολαμβάνω και συνεχίζω να δουλεύω για να εξελίσσομαι. Όταν θα πας σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός στην αρχή δεν αντιλαμβάνεσαι ακριβώς το μέγεθος έτσι και εγώ.

Είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις, περισσότερες οι υποχρεώσεις, έπρεπε να προσαρμοστώ άμεσα, σε αυτό με βοήθησε η ομάδα και ο προπονητής για να μπορέσω να μπω στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσω από την πλευρά μου να πετύχουμε τους στόχους».

Ο ίδιος πραγματοποιεί την πιο «γεμάτη» σεζόν της καριέρας του, με το δημοσίευμα της UEFA να επισημαίνει την εξαιρετική παρουσία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον Γιώργο Μασούρα να δηλώνει:

«Ναι είναι κάτι ποιο όμορφο να σκοράρεις στην Ευρώπη, απλά εκεί επειδή υπάρχει και μια δυσκολία γενικότερα στο να σκοράρεις, να δημιουργήσεις ευκαιρίες, όταν το κάνεις είναι μεγαλύτερη η περηφάνια, η αυτοπεποίθηση.

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα ένας, να κατακτά τίτλους και εγώ προσωπικά είναι ένας μεγάλος στόχος για μένα να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση και πιστεύω πως φέτος έχουμε τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε».

Το αφιέρωμα της UEFA στον Ολυμπιακό και η συνέντευξη στον Γιώργο Μασούρα!

🎥 Το αφιέρωμα της UEFA στον Ολυμπιακό και η συνέντευξη στον Γιώργο Μασούρα! / UEFA Europa League’s tribute to Olympiacos and Giorgos Masouras' interview! 🔴⚪#Olympiacos #Masouras #UEL #Tribute #Interview

Posted by Olympiacos FC on Tuesday, December 7, 2021