Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League. Παρόλο που το αποτέλεσμα δεν ήταν επιθυμητό, ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου νιώθει καλά με τις πιθανότητες της ομάδας του για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με περισσότερα δύο γκολ διαφοράς στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στην Τούμπα.

«Ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι έληξε στο μηδέν και η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος κόουτς στην κάμερα της Cosmote TV μετά από την λήξη του ματς.

Συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι η πρόκριση είναι στα χέρια μας, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ απ’ ότι η Σλόβαν σε κάθε περίπτωση. Δεν θα είναι εύκολο ματς γι’ αυτούς με την Κοπεγχάγη, οι δύο αυτές ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Εμείς πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ζίβκοβιτς: «Θέλουμε νίκη με την Λίνκολν και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε»

Από τη μεριά του ο μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Άντριγια Ζίβκοβιτς, τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι έφταιξε. Προσπαθήσαμε, δεν βρήκαμε το γκολ και δεν πήραμε τη νίκη. Οπότε, πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Εννοείται ότι θέλαμε να κερδίσουμε. Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Δεν τα καταφέραμε, η προσπάθεια δεν τελειώνει. Εστιάζουμε σε εμάς. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε την Λίνκολν, αυτό που μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του αμυντικού, Λούκας Τέιλορ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Είναι όλα ανοιχτά στον όμιλο και στο επόμενο παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, ελπίζοντας να έρθουν όλα όπως τα περιμένουμε στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους ποδοσφαιριστές, σήμερα τα κάναμε όλα αλλά δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα».