Η 10η αγωνιστική της Super League 1 ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (22/11) με τον αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός, ο οποίος όμως δεν θα διεξαχθεί στην έδρα της γηπεδούχου αλλά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως αποφάσισε η Λίγκα. Αλλαγή για την οποία η ευθύνη βαραίνει τους ανθρώπους της Λαμίας, αφού η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Αθανάσιος Διάκος» είναι τραγική.

Οι περισσότερες ομάδες έκαναν βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά η Λαμία επέλεξε να αρχίσει τις εργασίες τώρα, μετά την έναρξη του πρωταθλήματος δηλαδή. Και με τις καιρικές συνθήκες να μη βοηθούν καθόλου για να αναπτυχθεί σωστά ο χλοοτάπητας, τα πράγματα δεν είναι καλά.

Το γήπεδο της Λαμίας

Αυτό διαπίστωσε και ο ειδικός εμπειρογνώμονας της Super League 1 που εξέτασε δύο φορές το χορτάρι του γηπέδου της Λαμίας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι. Έτσι, η Λίγκα αποφάσισε να γίνει αυτό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προχωρώντας σε σχετική ανακοίνωση.

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 22.11.2021 στις 18:00, σε συνέχεια της έκθεσης της εταιρείας που έχει αναλάβει τnν εποπτεία και αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων και γηπέδων της Super League και μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ», αναφέρεται σε αυτή.