Στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ την Κυριακή (14/11) άπαντες πάγωσαν όταν ο Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος έκανε αποκατάσταση στο γυμναστήριο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδιο. Ο Σέρβος σέντερ διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, η ΚΑΕ σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «σοβαρό πρόβλημα υγείας» και τώρα με νέα ενημέρωση η Ένωση τονίζει ότι ο Γέλοβατς έχει υποστεί βαρύ εγκεφαλικό και η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής…

«Η ΑΕΚ ΒC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει για την πρωτοφανή δημιουργηθείσα κατάσταση, που αφορά στην περιπέτεια υγείας του Στέφαν Γέλοβατς.

Ο αθλητής μας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον που δείχνουν τα ΜΜΕ σχετικά με την υγεία του Στέφαν. Παρακαλούμε, ωστόσο, να γίνονται οι όποιες αναφορές με διακριτικότητα και να κοινοποιούνται αυτολεξεί τα ιατρικά δελτία της ΑΕΚ BC, προκειμένου να μην διακινούνται εσφαλμένες πληροφορίες, που κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ομαλότητα.

Η ΑΕΚ BC ευχαριστεί από καρδιάς και όλους όσοι εντός και εκτός ΑΕΚ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια υγείας του αθλητή μας, με μηνύματα σε κοινωνικά δίκτυα.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει πρωτίστως η οικογένεια του Στέφαν αλλά και ο οργανισμός ΑΕΚ, το μαζικό κύμα στήριξης συνιστά βάλσαμο στον πόνο και την αγωνία μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.