Μία νίκη στους επτά τελευταίες αγώνες μετρούσε ο ΠΑΟΚ από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι το Σάββατο, όταν και ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι η διοίκηση τοτυ «Δικεφάλου του Βορρά» αποφάσισε να απομακρύνει τον Άγγελο Αναστασιάδη, ώστε να λειτουργήσει ως… ηλεκτροσόκ η αποχώρησή του και έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

Από προχθές νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος θα σηκώσει το βάρος μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο οι Θεσσαλονικείς να καταφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, η αρχή πρέπει να γίνει από σήμερα και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Τούμπα. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τις επιλογές του Αναστασιάδη, όμως το ερώτημα είναι ποιος θα παίξει αντί του Κάτσε στο κέντρο.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κόστα και Ρατς. Στον άξονα θα παίξουν ο Νομπόα μαζί με τον Τζιόλη (που είναι απολύτως καλά), ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται οι Μακ και Γκολάσα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Περέιρα και Αθανασιάδης.

Την αποστολή αποτελούν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κάτσε (τιμωρημένος), Πόζογλου, Μαντούρο, Τζανδάρης, Τζαβέλλας, Δεληγιαννίδης και Πούγγουρας.

Πηγή: sport-fm.gr