Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αστειεύτηκε μαζί του παρά τον «πόνο» που του προκάλεσε ο Πορτογάλος με τα δυο γκολ στο 2-2 της Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Ο τεχνικός των «μπεργκαμάσκι» απορεί με όσους θεωρούν πως ο CR7 είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την εποχή.

«Ήρθε στην Ιταλία και έδωσε ποιότητα στο πρωτάθλημά μας. Δυστυχώς τον είδαμε να φεύγει και να επιστρέφει στην Αγγλία. Αν ο Κριστιάνο είναι πρόβλημα για την ομάδα του, μακάρι να είχα κι εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιον παίκτη, είναι πραγματικός πρωταθλητής. Μοναδικός. Στο τέλος τον πλησίασα και του είπα: “Ξέρεις τι λέμε στην Ιταλία; Άντε γα….”» είπε χαριτολογώντας ο Γκασπερίνι.

Αποθέωσε τον Ρονάλντο ο Σόλσκιερ: «Είναι για τη Γιουνάιτεντ ό,τι ήταν ο Τζόρνταν για τους Μπουλς»

Tον Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Αταλάντα για το Champions League. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «εκτέλεσε» για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες την Αταλάντα. Το έκανε για πρώτη φορά στο Ολντ Τράφορντ με το νικητήριο γκολ επί των Ιταλών στο 81′ (3-2) και το επανέλαβε χθες στην Ιταλία με το τέρμα της ισοφάρισης στο 92ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης αποθέωσε τον Ρονάλντο, για τον οποίο μάλιστα ανέφερε ότι είναι για τη Γιουνάιτεντ ό,τι και ο Μάικλ Τζόρνταν για τους Σικάγο Μπουλς: «Ο Κριστιάνο για εμάς είναι ό,τι ο Μάικλ Τζόρνταν για τους Σικάγο Μπουλς! Τόσο καταλυτική είναι η παρουσία του. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί για τον χαρακτήρα αυτών των ποδοσφαιριστών. Απλά δεν τα παρατάνε, δεν παραδίνονται και συνεχίζουν να μάχονται. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, οι οποίες δούλεψαν και είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα».

Πηγή: gazzetta.gr