Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν άρχισαν καλά το φετινό πρωτάθλημα. Δεν ήταν μια αναμέτρηση, επομένως, στην οποία θα μπορούσε να έχει κάποιος την απαίτηση να δει… μπαλάρα και πολλά γκολ. Και τελικά όποιος είδε το ματς δεν είδε ούτε ωραίο ποδόσφαιρο ούτε γκολ. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά τίποτα το ιδιαίτερο και το τελικό 0-0, με το οποίο μοιράστηκαν τους βαθμούς, μάλλον δεν εκπλήσσει κανέναν.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ανοιχτά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι σχετικά καλός, χωρίς όμως να υπάρχουν και οι ανάλογες φάσεις. Τόσο ο ΟΦΗ όσο και η Λαμία είχαν τις στιγμές τους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καμία εκ των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο καλή ώστε να προηγηθεί.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Κρητικοί πλησίασαν στο γκολ με τον Νέιρα αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν περισσότερο και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται. Και από τη στιγμή που καμία εκ των δύο ομάδων δεν ήταν καλή, το τελικό 0-0 δεν αποτέλεσε έκπληξη.

ΟΦΗ: Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου (63′ Καμάου), Νέιρα (85′ Σελίμοβιτς), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ (75′ Ναμπί), Μεγιάδο (85′ Βαν Ντούινεν), Καστάνιος (63′ Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης.

Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (84′ Γκέντσογλου), Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς (65′ Μανούσος), Αραμπούλι (84′ Μανουσάκης).