Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική της φετινής Super League 1 για να πάρει την πρώτη του νίκη ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος με γκολ του Μπαράλες επιβλήθηκε του Απόλλωνα, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη, με 1-0 στη Ριζούπολη. Οπαδοί και των δύο ομάδων στις εξέδρες του γηπέδου, με τις δύο ομάδες να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια από εδώ και πέρα.

Η ομάδα της Τρίπολης θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 3′ αλλά ο Άλβες πρόλαβε να κόψει τον Σίτο, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 21′ με το δοκάρι του Πορτογάλου αμυντικού. Το πρώτο ημίχρονο, τελικά, βγήκε χωρίς γκολ, αλλά αυτό ήρθε νωρίς στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

Στο 48′, συγκεκριμένα, ο Μπαράλες με κεφαλιά έκανε το 0-1 και αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Αστέρας ήλεγξε την κατάσταση στη συνέχεια και δεν ένιωσε ιδιαίτερη απειλή από τους γηπεδούχους.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (83′ Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο (83′ Ματέι), Μαρτίνεζ (58′ Σαχλί), Φαν Λα Πάρα (63′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (63′ Ντάουντα).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Σανταφέ (82′ Ιγκλέσιας), Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (70′ Ριέρα), Κρέσπι (90′ Τασουλής), Μπαράλες, Σόνι (70′ Καπίγια, 82′ Αλί Μπαμπά).