Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δουλεύει σκληρά προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τη Μίλαν. Ο Σουηδός στράικερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη φτέρνα και στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και οι γιατροί του συνέστησαν να μην ρισκάρει να μην βιαστεί να γυρίσει γιατί μπορεί να υποστεί πολύμηνο τραυματισμό.

Κι όσο προετοιμάζεται για να ενισχύσει τους «ροσονέρι» έδειξε στον κόσμο μέσω των social media πως είναι το πρωινό των πρωταθλητών στο σπίτι του «Ιμπρα». Στο κλιπ των λίγων δευτερολέπτων ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται να κάθεται στο τραπέζι και να παίρνει το πρόγευμά του, ενώ ακούγεται δυνατά η μουσική. Στα πόδια του ξαπλώνει ο σκύλος του, ένα γαλλικό μπουλντόγκ κι όταν ο Ιμπραΐμοβιτς φωνάζει εκείνος χορεύει στο ρυθμό της μουσικής! «Ολέ», ακούγεται να φωνάζει ο άσος του ποδοσφαίρου.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άρχισε να μοιράζεται στιγμές με το σκύλο του Ρεντ, τους τελευταίους μήνες. Έκτοτε είναι πολλές οι αναρτήσεις στα social media που ο Σουηδός παίζει μαζί του. Για τους followers του έχει γίνει ένα… must, αλλά ακόμη και για τους οπαδούς της Μίλαν. Αυτή τη σεζόν τον έχουν δει ελάχιστα στον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και κυρίως για το αν παρατεταμένο διάστημα εκτός γηπέδων θα τον ωθήσει να σκεφτεί την αποχώρηση. Μην ξεχνάμε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πλέον 40 ετών. Τουλάχιστον, όμως, στα μηνύματα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται χαρούμενος και κεφάτος.

Αυτό δίνει… κουράγιο και ελπίδα στο κοινό των «ροσονέρι» που τον περιμένει πως και πως να επανέλθει και να ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας του Στέφανο Πιόλι που εντυπωσιάζει με την εκκίνησή της στη σεζόν. Έπειτα από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Serie A, η Μίλαν έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία και απέχει δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Νάπολι. Το Σάββατο (16/10) έχει και πάλι ματς με τη Βερόνα στο «Σαν Σίρο», ενώ την Τρίτη επισκέπτεται την Πόρτο για το Champions League (19/10). Σ’ εκείνο το ματς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να βρίσκεται στην αποστολή.