Ο Βαγγέλης Λιόλιος παρουσίασε στους διαιτητές τον Χρήστο Χριστοδούλου ως νέο υπεύθυνο και φρόντισε να στείλει σαφές μήνυμα προς όλους.

Στο ελληνικό μπάσκετ έχει αρχίσει μια νέα εποχή μετά την αλλαγή διοίκησης στην ΕΟΚ και ένας από τους στόχους είναι να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες και οι συζητήσεις για τη διαιτησία.

Αυτός που θα αναλάβει να το πετύχει αυτό είναι ο Χριστοδούλου, τον οποίο ο Λιόλιος παρουσίασε στους διαιτητές, φροντίζοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Διαιτητές μπάσκετ

«Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν»

«Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ και συνέχισε.

«Όλα αυτά τα χρόνια, είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».