Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Αγγλίας ο 25χρονος μέσος της Μπράιτον, Ιβ Μπισουμά, μαζί με έναν ακόμη άνδρα 40 ετών, σε κλαμπ, όπου διασκέδαζαν το βράδυ της Τρίτης. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν έξω από το νυχτερινό κέντρο περνώντας του χειροπέδες. Οι δύο άνδρες πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ οι δύο άντρες κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση, μετά από καταγγελία γυναίκας στην αστυνομία του Σάσεξ.

Ο Μπισουμά, διεθνής με το Μάλι, είναι από τους καλύτερους μέσους της Premier League και το καλοκαίρι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Η Μπράιτον με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Γνωρίζουμε ότι ένας παίκτης της ομάδας βοηθά την αστυνομία στη διερεύνηση ενός φερόμενου αδικήματος. Τα θέματα υπόκεινται σε νομική διαδικασία και επομένως ο σύλλογος δεν μπορεί να κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή».

Από την πλευρά της η αστυνομία του Σάσεξ επιβεβαίωσε τη σύλληψη των δύο ανδρών: «Δύο άνδρες συνελήφθησαν αφού μια γυναίκα ανέφερε σεξουαλική επίθεση σε χώρο στο Μπράιτον, τα ξημερώματα της Τετάρτης (06 Οκτωβρίου). Ένας άνδρας στα 40 του και ένας άνδρας στα 25 του, και οι δύο από το Μπράιτον, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για σεξουαλική επίθεση και παραμένουν υπό κράτηση αυτή την ώρα. Το θύμα λαμβάνει ειδική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους».