Πρόβλημα προκύπτει με το έργο της υπογειοποίησης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, λόγω της καθυστέρησης της πληρωμής από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής.

Οι εργασίες για την ανέγερση της OPAP Arena συνεχίζονται και οι εικόνες που μετέφερε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μέσω βίντεο κέρδισαν τους πάντες. Τα νέα, όμως, τώρα δεν είναι ευχάριστα για την Ένωση, αφού υπάρχει πρόβλημα με το έργο της υπογειοποίησης στο τμήμα της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, δίπλα από το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε ειδική δήλωση διακοπής εργασιών με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής. Γιατί; Επειδή υπήρξε καθυστέρηση πληρωμής του 11ου λογαριασμού, όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Γήπεδο Άεκ

Αποδεκτή η ειδική δήλωση διακοπής εργασιών

Η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Έργω και Υποδομών αποδέχθηκε την ειδική δήλωση της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, αναφέροντας σχετικά: «Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16».

Πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε απευθυνθεί στην Περιφέρεια Αττικής για την μη καταβολή του 11ου λογαριασμού και μένει να φανεί, πλέον, πόσο επηρεάζει αυτή η εξέλιξη το έργο της υπογειοποίησης και αν αλλάζει κάτι στο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του γηπέδου.