Το δικό τους μήνυμα για τη «μαύρη» επέτειο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ, έστειλαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Άρη.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε και φέτος τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων «αετόπουλων», που σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια έφυγαν από τη ζωή στην κοιλάδα των Τεμπών.

Από την πλευρά του, ο δυναμικός σύνδεσμος οπαδών του Άρη, «Super 3» δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ανάρτηση για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

«Όταν η αγάπη του οπαδού έχει ως αποτέλεσμα τον σπαραγμό της μάνας και το κλάμα του πατέρα, η οπαδική αντιπαλότητα των ζωντανών σταματάει. Αθάνατοι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δημοσίευση, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι στον ανθρώπινο πόνο και τον θάνατο, οι οπαδικές διαφορές σταματούν.

Όταν η αγάπη του οπαδού έχει ως αποτέλεσμα τον σπαραγμό της μάνας και το κλάμα του πατέρα, η οπαδική αντιπαλότητα των ζωντανών σταματάει.Αθάνατοι.

Posted by SUPER3 Official Page on Monday, October 4, 2021

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.