Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κι όμως, οι Θεσσαλονικείς είναι εν αναμονή της οριστικής απόφασης της διοργανώτριας αρχής για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, λόγω των γνωστών (οικονομικών) προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί.

Εκείνο που έχει σημασία είναι πως αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» νικήσει σήμερα τους Ηρακλειώτες, τότε όλοι θα θεωρήσουν πως έκανε το αυτονόητο, αλλά σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα πρόκειται για μία τεράστια αποτυχία.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τον τραυματία Σαλπιγγίδη, τους τιμωρημένους Κάτσε και Ρατς, αλλά και τον Τζιόλης που παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Την «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελούν οι Γλύκος, Ιτάντζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Βίτορ, Κατσικάς, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Τζανδάρης, Νομπόα, Μαντούρο, Γκολάσα, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Μακ και Αθανασιάδης.

Πηγή: sport-fm.gr