Κατά δύο γκολ «φτωχότερη» ήταν η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν 42 τέρματα, με τα 16 από αυτά να έχουν αγγλογερμανικό «άρωμα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA, στα 32 ματς των δύο πρώτων αγωνιστικών έχουν σημειωθεί συνολικά 86 γκολ, ένα κάθε 33 λεπτά ή 2,69 ανά παιχνίδι. Τα περισσότερα (16) έχουν σημειωθεί στο χρονικό διάστημα 61΄-75΄.

Παράλληλα, Λίβερπουλ και Μπάγερν έχουν την καλύτερη επίθεση (8 γκολ), η Λίβερπουλ τις περισσότερες προσπάθειες (44), Σαχτάρ Ντόνετσκ και Τσέλσι τη μεγαλύτερη κατοχή (64%), οι Ουκρανοί και τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις (91%), η Σέριφ Τίρασπολ τα πιο πολλά τάκλιν (42), η Μπριζ τις πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας (103), ενώ δύο ομάδες, Μπενφίκα και Γιουβέντους, διατηρούν ανέπαφη την εστία τους.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρώτος σκόρερ είναι ο Σεμπαστιάν Αλέ (Άγιαξ) με 5 γκολ, ενώ είναι επίσης αυτός με τα πιο πολλά σουτ στην εστία (8). Ο Άντονι (Άγιαξ) και ο Κριστιάνο (Σέριφ) έχουν τις περισσότερες ασίστ (3), ο Κίμιχ (Μπάγερν) έχει τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα (24,7), τα περισσότερα (9) τάκλιν έχει κάνει ο Έντμοντ Αντο (Σέριφ), ενώ τις πιο πολλές αποκρούσεις (15) έχει πραγματοποιήσει ο έλληνας τερματοφύλακας της Σέριφ Τίρασπολ, Γιώργος Αθανασιάδης.