Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές ενόψει ημιτελικών του Σούπερ Καπ στο μπάσκετ καθώς φοβούνται ραντεβού οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Υποτίθεται οτι αυτό το σαββατοκύριακο θα είχαμε μία γιορτή του μπάσκετ στην Πάτρα, με τους ημιτελικούς και τον τελικό του Σούπερ Καπ, όμως στην Αχαϊκή πρωτεύουσα υπάρχει έντονη ανησυχία για τον σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων.

Στην διοργάνωση μετέχουν ο Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας, η ΑΕΚ και το Λαύριο, όμως αυτό που «πονοκεφαλιάζει» τις αρχές, είναι η συνύπαρξη οπαδών του «τριφυλλιού» και της Ένωσης. Πόσω μάλλον μετά τα προχθεσινά επεισόδια στα Πατήσια, με την επίθεση στον σύνδεσμο των «πράσινων».

Όπως αναφέρει το flamis.gr, στις αλλεπάλληλες συσκέψεις που έγιναν, η αστυνομία ήταν έντονη ανήσυχη και για αυτό το λόγο κατέληξαν στο αίτημα για ενίσχυση των δυνάμεων με 6 διμοιρίες από την Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι στα παιχνίδια, θα δώσουν το παρών 2.500 άτομα, εκ των οποίων 2.150 με εισιτήριο και άλλοι 350 με προσκλήσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχει ληφθεί η απόφαση το γήπεδο να εκκενωθεί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού, το Σάββατο και του μικρού τελικού την Κυριακή.