Οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού βλέπουν στο πρόσωπο του Νίκου Καρέλη τον παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας. Όσο όμως εκείνοι… συμφωνούν για τις προοπτικές του νεαρού επιθετικού, τόσο ο ιταλικός Τύπος διαφωνεί για τις προθέσεις της Τορίνο για τον παίκτη.

Μερίδα του ιταλικού Τύπου αναφέρει πως η «γκρανάτα» έχει ήδη κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Καρέλη, φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει και 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ θα στείλει άνθρωπο να τον παρακολουθήσει στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια ώρα, άλλα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η Τορίνο δεν «καίγεται» να παρακολουθήσει τώρα τον 22χρονο άσο, για τον επιπλέον λόγο πως δεν θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο του Europa League (η ιταλική ομάδα αναμετράται με την Μπιλμπάο). Πάντως σημειώνουν πως η Τορίνο παρακολουθεί την εξέλιξή του, συγκεντρώνει στοιχεία για αυτόν και όταν κρίνει πως είναι έτοιμος να σταθεί στη Serie A και να κάνει τη διαφορά, θα κινηθεί για να τον κάνει δικό της.

Σε κάθε περίπτωση, η θέση του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη. Δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Καρέλη, ούτε με… 5 εκατ. ευρώ, αφού θέλει να επενδύσει στις ικανότητές του και χτίσει πάνω σε αυτόν κι άλλους παίκτες την ομάδα του «τριφυλλιού» για το μέλλον.

Πηγή: sport-fm.gr