Ικανή να κατακτήσει οποιονδήποτε τίτλο την φετινή σεζόν είναι η Τσέλσι, σύμφωνα με τον Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο Ισπανός χαφ, έπειτα από την νίκη της ομάδας του επί της Ντέρμπι για το Λιγκ Καπ, θεωρεί πως η Τσέλσι είναι ικανή να πάρει όλα τα τρόπαια τα οποία διεκδικεί.

Πιο συγκεκριμένα η Τσέλσι είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Είναι πρώτη στο Πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, στους «4» του Λιγκ Καπ, στους «16» του FA Cup και στους «16» του Τσάμπιος Λιγκ.

«Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι σε αυτόν το σύλλογο. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και θέλουμε να πάρουμε τα πάντα», δήλωσε αρχικά ο Φάμπρεγκας στους Άγγλους δημοσιογράφους.

Εν συνεχεία πρόσθεσε ότι «ο χρόνος θα δείξει αν θα τα πάμε καλά. Αδιαμφισβήτητα διαθέτουμε το ταλέντο και το θάρρος για να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια. Είμαι σίγουρος για αυτό παρά την μικρή μου θητεία στην ομάδα μέχρι τώρα».

Στο τέλος στάθηκε στην αγωνιστική εικόνα της Τσέλσι λέγοντας ότι «μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα και το ξέρουμε αυτό. Όλοι είμαστε επαγγελματίες και είμαστε συγκεντρωμένοι στην δύσκολη συνέχεια των επόμενων τριών εβδομάδων».

Πηγή: sport-fm.gr