Δίχως τον Αλγερινό επιθετικό αναχώρησε με τελικό προορισμό το Άμστερνταμ ο ΑΠΟΕΛ, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (10/12, 21:45) με τον Άγιαξ για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Η κυπριακή ομάδα θέλει τη νίκη κόντρα στον «Άιαντα», ώστε να μη σταματήσει από νωρίς η φετινή της ευρωπαϊκή προσπάθεια, συνεχίζοντας στο Europa League. Σε αυτό το κρίσιμο ματς δεν θα την ενισχύσει μια από τις πιο «φανταχτερές» (αν όχι η πιο φανταχτερή) μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού, ο Ράφικ Τζεμπούρ, που έχει υποστεί θλάση, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος.


Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα μέχρι το αεροδρόμιο, αλλά αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο για Σερβία, για να επισκεφθεί τη γνωστή ιατρό, Μαριάννα Κοβάσεβιτς.

Στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια των νταμπλούχων Κύπρου στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τζεμπούρ έχει παίξει μόνο στο ένα ως βασικός, κόντρα στην Παρί στο «Parc des Princes». Σε όλα τα άλλα πέρασε ως αλλαγή, καθώς ο Γιώργος Δώνης προτιμάει για βασικό στην επίθεση τον Σέρινταν, που έχει τραβήξει… κουπί από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Πηγή: sport-fm.gr