Πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο η κλήρωση του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι στο Νο3 του ταμπλό θα κάνει πρεμιέρα με τον Γερμανό Φίλιπ Κόλσραϊμπερ ενω στον 2ο γύρο θα παίξει με τον Κορεάτη Κβον ή τον Αμερικανό Τιαφό ο οποίος τον απέκλεισε στον 1ο γύρο στο Wimbledon 2021.

Στον 3ο γύρο θα συναντήσει τον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ και στον προημιτελικό με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον οποίο μπορεί να παίξει στον ημιτελικό και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό.

Ο Ρώσος θα έχει πρώτο αντίπαλο τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ ενώ στην ίδια πλευρά στον 1ο γύρο θα δούμε το ζευγάρι Μάρεϊ-Αλιασίμ!

Το Νο1 κόσμου ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα κάνει πρεμιέρα με τον Βολιβιανό Ούγκο Ντελιέν και εν συνεχεία συναντά τους Στρουφ (2ος), Φοκίνα (3ος).

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει με τον Κέι Νισικόρι.

Πιθανοί προημιτελικοί

Τζόκοβιτς-Ρούμπλεφ

Χούρκατς-Ζβέρεφ

Τσιτσιπάς-Σβάρτσμαν

Καρένιο Μπούστα-Μεντβέντεφ

Το μονοπάτι της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει απέναντι στην Εσθονή φίλη της Ανέτ Κονταβέιτ. Στον 2ο γύρο θα συναντήσει την Στογιάνοβιτς ή την Χιμπίνο και στον 3ο με την Ελίνα Σβιτολίνα. Στον προημιτελικό θα βρει την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Ελληνίδα που είναι στο Νο14 του ταμπλό είναι στην ίδια πλευρά με την Ναόμι Οσάκα που θα κάνει πρεμιέρα με την Κινέζα Ζενγκ.

Το Νο1 η Άσλεϊ Μπάρτι θα ξεκινήσει με την Ισπανίδα Σορίμπες Τόρμο.

Πιθανοί προημιτελικοί: Μπάρτι-Κρεϊτσίκοβα, Σαμπαλένκα-Μουγκουρούθα, Πλίσκοβα-Σβιτολίνα, Μπάρτι-Σβιάτεκ.

Η κλήρωση στο μικτό διπλό που θα συμμετάσχουν Τσιτσιπάς-Σάκκαρη θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου.

Πηγή: gazzetta.gr