Αγώνα δρόμου για να προλάβουν να δηλώσουν τους Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια με τη Βελέζ δίνουν στην ΑΕΚ.

Η Ένωση έχει δικαίωμα δύο αλλαγών μέχρι και τα μεσάνυχτα την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης (22/7) και οι κιτρινόμαυροι «τρέχουν» για να προσθέσουν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα στη λίστα της UEFA.

Ο Αραούχο είχε μείνει αρχικά εκτός καθώς το δελτίο του ακόμα δεν είχε εκδοθεί και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να συμπεριλάβει το όνομά του μαζί με των υπολοίπων στη σχετική λίστα για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Πλέον μετά και την απόκτηση του Βράνιες, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε διαδικασία κινήσεων για να προλάβουν να προσθέσουν εκτός του Αραούχο και το όνομα του Βόσνιου στόπερ για τα παιχνίδια με τη Βελέζ .

Αν όλα πάνε καλά και τα διαδικαστικά τελειώσουν εγκαίρως, ο Βράνιες θα αντικαταστήσει τον Νεντελτσιάρου, ενώ ο Αραούχο θα μπει στη λίστα χωρίς κάποια αντικατάσταση, αφού η Ένωση έχει αυτή τη δυνατότητα.

Θυμίζουμε πως η αρχική λίστα που είχε στείλει η ΑΕΚ στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Βελέζ ήταν η εξής: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Πηγή: Gazzetta.gr