Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Αϊντχόφεν σε φιλικό αγώνα στην Ολλανδία.

Από τα πρώτα λεπτά οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν σε θέση άμυνας, αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν δύο φορές στο πρώτο 10λεπτο με Ραμάλιο και Μαντουέκε. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έκαναν πολλά λάθη και αυτό, όπως είναι λογικό, έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, για να έρθει τελικά και το γκολ για τους Ολλανδούς.

Όχι στο 25′, όταν ο Ζίβκοβιτς έκανε διπλή επέμβαση και στη συνέχεια ο Φαν Χίνκελ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά στο 26′ με την κοντινή προσπάθεια του Μαντουέκε μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Ο σκόρερ της Αϊντχόφεν, μάλιστα, είχε ευκαιρία και στο 38′, αλλά αστόχησε, έπειτα από νέα λάθος της άμυνας των Θεσσαλονικέων.

Το πρώτο ημίχρονο, με λίγα λόγια, δεν ήταν καλό για τον δικέφαλο του βορρά, για τον οποίο ο Λουτσέσκου άλλαξε όλη την 11άδα με την έναρξη του δεύτερου. Η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως για τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια πως κατάφερε να κυκλοφορήσει λίγο τη μπάλα και να προσπαθήσει να γίνει απειλητικός, αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό.

Αντιθέτως, τις καλύτερες φάσεις και στο β’ μέρος τις είχαν οι Ολλανδοί, αλλά ο Πασχαλάκης αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Λάμπρου, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Σβαμπ, Νινούα, Βρακάς, Τζόλης, Μουργκ, Ολιβέιρα (78′ Κούτσιας).