Τη Δευτέρα (12/7) η Γουλβς πούλησε τον Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα αντί 12 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα έκλεισε τον Ζοζέ Σα από τον Ολυμπιακό αντί του ποσού των 8 εκατ. ευρώ.

Τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στο Γουλβερχάμπτον ο Ζοζέ Σα για να υπογράψει στη Γουλβς. Τη Δευτέρα (12/7), άλλωστε, «κλείδωσε» το deal των «λύκων» με τη Ρόμα για τον Ρουί Πατρίσιο αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βρετανική ομάδα έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο κίπερ, για την αγορά του οποίου προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το ακριβές ποσό, όπως μάλιστα παραδέχτηκαν οι άνθρωποι της Γουλβς στο Gazzetta.

Ο Σα πραγματοποίησε 124 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον αγόρασε αντί 2,5 εκατ. ευρώ από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2019.

O Ρουί Πατρίσιο θα βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στη Ρόμα. Η απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ είναι η πρώτη του Ζοζέ Μουρίνιο στη νέα του ομάδα.

Ο διάδοχος του Σα στον Ολυμπιακό είναι ο 32χρονος Τόμας Βάτσλικ, που εκπροσώπησε την Τσεχία στο Euro. Η απόκτησή του θα ανακοινωθεί την Τρίτη (13/7).