Ο Βόλος προηγήθηκε αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα.

Η ευκαιρία των Θεσσαλονικέων στο 2′ με τον Τζόλη και η καλή στιγμή των Θεσσαλών στο 9′ με τον Πουρίτα, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το παιχνίδι θα ήταν καλό. Ότι θα ήταν γεμάτο, θα είχε φάσεις. Μέχρι και το ημίωρο, τελικά, δεν υπήρξε τίποτα αξιοσημείωτο, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα βελτιώθηκαν.

Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 33′ με τον Τζόλη, γκολ για τον Βόλο στο 39′ με κεφαλιά του Φαν Βέερτ μετά την εκτέλεση κόρνερ, ισοφάριση στο 44′ για τους ασπρόμαυρους με το πλασέ του Γκορτεζιάνι μετά την κάθετη του Α. Ζίβκοβιτς. Και όπως έκλεισε το πρώτο μέρος, με φάσεις και γκολ δηλαδή, έτσι άρχισε το δεύτερο…

Στο 47′ ο Τέιλορ βρήκε τον Εσίτι και αυτός έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε όλη την 11άδα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ακόμη μία-δύο φάσεις αλλά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε όσο περνούσε η ώρα, αφού οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες, για να έρθει πάντως στο 86′ το 3-1 με την κεφαλιά του Μιχαηλίδη μετά το κόρνερ του Μουργκ.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46′ Πασχαλάκης), Λύρατζης (46′ Τέιλορ), Κρέσπο (46′ Βαρέλα), Μιχάι (46′ Μιχαηλίδης), Ροντρίγκο (46′ Βιεϊρίνια), Α. Ζίβκοβιτς (46′ Νινούα), Σβαμπ (46′ Εσίτι), Τσιγγάρας (46′ Ουάρντα), Τζόλης (46′ Μουργκ), Λάμπρου (46′ Βρακάς), Γκορτεζιάνι (46′ Κούτσιας).

Βόλος: Κλέιμαν (31′ Παπαδόπουλος, 59′ Μάτιτς), Πόντε, Γκουλέν, Γκρίλο, Πουρίτα, Τσοκάνης, Βοϊτκόφσκι, Μπαριέντος (78′ Λογαράς), Φεράρι, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.