Στο τελευταίο φιλικό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Μπριζ λόγω δύο στημένων φάσεων.

Το παιχνίδι άρχισε… στραβά για την Ένωση, αφού μόλις στο 2ο λεπτό οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντε Κέτελερ μετά την εκτέλεση κόρνερ και την ολιγωρία του Νεντελτσεάρου. Γενικά οι κιτρινόμαυροι έδειχναν να έχουν προβλήματα και ήταν σε θέση άμυνας, για να κάνουν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο 18′, όταν οι Γκαρσία-Τάνκοβιτς-Σιμάνσκι συνδυάστηκαν και η μπάλα κατέληξε στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Λάμενς.

Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο κι έπειτα ήταν ανοιχτό, με την ΑΕΚ να έχει φάσεις για την ισοφάριση με τους Αλμπάνη και Ανσαριφάρντ, όπως είχε και η Μπριζ για δεύτερο γκολ. Τελικά το ημίχρονο βγήκε με το σκορ στο 1-0, το οποίο έγινε 1-1 στο 57′: Γύρισμα του Ανσαριφάρντ, αυτογκόλ του Μίτροβιτς, ισοφάριση.

Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήρε την κατοχή της μπάλας και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα. Αντιθέτως, οι Βέλγοι ήταν πιο επικίνδυνοι όταν έβγαιναν μπροστά και στο 86′ πέτυχαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Πέρεθ μετά από εκτέλεση κόρνερ (ξανά).

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (72′ Ραντόνια), Νεντελτσεάρου (72′ Σβάρνας), Τζαβέλλας, Λόπες (60′ Μιτάι), Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης (67′ Νταντσένκο).