Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ΑΕΚ από τη Φέγενορντ σε φιλικό αγώνα, έχοντας ένα πολύ άσχημο 10λεπτο, στη διάρκεια του οποίου δέχθηκε όλα τα γκολ.

Δεύτερο φιλικό για την Ένωση, η οποία δέχθηκε πίεση από τους Ολλανδούς στο πρώτο 10λεπτο, αλλά αμέσως μετά άνοιξε το σκορ: Στο 14′ οι κιτρινόμαυροι έκλεψαν τη μπάλα και ο Τάνκοβιτς την κουβάλησε από δεξιά και πλάσαρε σωστά για το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η Φέγενορντ αντέδρασε και αφού απείλησε στο 27′ με τον Λίνσεν, ισοφάρισε στο 29′ με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του ίδιου παίκτη (1-1).

Λίγα λεπτά μετά, στο 32′, ο Σινέστρα βρήκε τον Μπάνις και αυτός με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1 για τους Ολλανδούς, οι οποίοι στο 38′ έβαλαν και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Σινέστρα εντός περιοχής (3-1). Ένα πολύ κακό 10λεπτο για την ΑΕΚ, η οποία είχε προβλήματα στην άμυνα. Στο β’ μέρος η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε, χωρίς όμως να καταφέρει η Ένωση να γίνει απειλητική.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πάντως, έκανε τις δοκιμές του και η δουλειά θα συνεχιστεί για τους κιτρινόμαυρους, αφού ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό τους.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (67′ Ραντόνια), Μιτάι (67′ Νταντσένκο), Λάτσι (40′ Λόπες), Νεντελτσιάρου, Σάκχοφ (46′ Λιβάι Γκαρσία), Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι (67′ Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (76′ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ (55′ Κοσίδης).