Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι έπειτα από 10 χρόνια εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή γιατί έχασε την ψυχραιμία του στην ιστορική συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο 60χρονος Ιταλός άνοιξε το βιβλίο της ζωής του ως προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης. Αναφέρθηκε σχεδόν σε όλη την πορεία της προπονητικής του καριέρας κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Παναθηναϊκό αλλά και στην… έκρηξη του μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή πριν από 10 χρόνια.

Ο Μαλεζάνι έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο «Vighini Show» εξηγώντας πως εκνευρίστηκε από την συμπεριφορά τριών Ελλήνων δημοσιογράφων. «Βιώσα μία σπουδαία εμπειρία στην Ελλάδα και αποχώρησα για οικογενειακούς λόγους. Μετά την Φιορεντίνα και την Βερόνα ήταν το κατάλληλο περιβάλλον για να εργαστώ όπως επιθυμούσα», τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής για να προσθέσει:

«Μιλούσα με τον κ. Βαρδινογιάννη κάθε μέρα και είχαμε άψογη σχέση. Ήμουν καλά στον Παναθηναϊκό». Ο Μαλεζάνι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηρακλή, όπου έχασε την ψυχραιμία του. «Τα πράγματα βελτιώθηκαν όταν αρχίσαμε να κερδίζουμε. Οι οπαδοί δεν τα είχαν βάλει μαζί μου αλλά με τον πρόεδρο. Όλοι περίμεναν τότε πως θα απολυθώ, ανάμεσα τους και τρεις δημοσιογράφοι που γελούσαν. Με αυτούς εκνευρίστηκα στη συνέντευξη Τύπου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλμπέρτο Μαλεζάνι:

Πηγή: Gazzetta.gr