Ημέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν η χθεσινή στην ΑΕΚ. Εκτός από την παρουσίασή του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε και ομιλία στους παίκτες.

O 51χρονος τεχνικός καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του με λίγα, αλλά ξεκάθαρα λόγια. Τους εξήγησε αυτά που επιθυμεί να δει από αυτούς σε πρώτο χρόνο, ενώ ξεκαθάρισε πως τον νοιάζει η ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια. Για τον λόγο αυτό ζήτησε από τους παίκτες να τον εμπιστεύονται, όπως τους εμπιστεύεται και εκείνος, ενώ σημείωσε πως όλοι πρέπει να τηρούν αυτά που προβλέπονται.

«Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν. Κάθε χρονιά, είναι διαφορετική. Δεν κοιτάμε πίσω. Θέλω όπως εγώ σας έχω εμπιστοσύνη, έτσι να μου έχετε και εσείς το ίδιο. Να δουλέψουμε σωστά και να τηρήσουμε αυτά που θα πούμε», είπε αρχικά ο Μιλόγεβιτς στους παίκτες σύμφωνα με την ιστοσελίδα aek365.gr.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είστε καλοί παίκτες. Να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια αυτό είναι σημαντικό. Δεν με νοιάζει να κάνετε λάθη. Η αντίδραση σας με νοιάζει μετά από τα λάθη. Δεν αντιδρούμε όταν κάνει λάθος κάποιος συμπαίκτης μας, δεν θέλω τέτοια. Θέλω όλοι να τον βοηθάμε. Έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

ΑΕΚ: Η αποστολή για την Πορταριά

Η αποστολή της Ένωσης αναχωρεί σήμερα (17/06) για την Πορταριά Μαγνησίας, όπου θα πραγματοποιηθεί έως τις 24 Ιουνίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που βρίσκονται σε αυτήν, με τους διεθνείς Μάνταλο, Μπακάκη και Γαλανόπουλο να πηγαίνουν εκεί την Κυριακή. Οι Σβάρνας και Χαρζηεμμανουηλ αναμένεται να ολοκληρώσουν την αποθεραπεία τους και θα ενσωματωθούν την Παρασκευή, ενώ απευθείας στην Ολλανδία (στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας) θα πάνε οι Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Η αποστολή της ομάδας που αναχωρεί αύριο το πρωί για το Πήλιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας🟡⚫️#aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfamily #aekfc_new_era

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Wednesday, June 16, 2021