Με την απόκτηση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (01/06), η ΑΕΚ ξεκίνησε τη μεταγραφική ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν στις θέσεις που «πονάει». Την ίδια στιγμή, όμως, οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν την αναζήτηση και για άλλους παίκτες.

Στην Ένωση δεν κρύβουν πως βασικός στόχος είναι να κάνουν αυτό το καλοκαίρι δικό τους τον Σέρχιο Αραούχο -σε μόνιμη βάση. Άλλωστε, ο Αργεντινός αποτελεί την «καψούρα» του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ενώ και ο παίκτης έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον «δικέφαλο», το οποίο ούτε ο ίδιος κρύβει.

Μάλιστα, τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι κινήσεις για την απόκτηση του «Τσίνο» έχουν γίνει πιο εντατικές. Οι συζητήσεις γίνονται με τη Λας Πάλμας, προκειμένου να βρεθεί το ποσό που θα κάνει τη μεταγραφή του 29χρονου επιθετικού πραγματικότητα, δεδομένου πως με εκείνον θα γίνει μια πρόταση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, δεν ζητά πλέον τα… τρελά ποσά του παρελθόντος, ωστόσο θα επιδιώξει να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό όφελος για να πει το «ναι», παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν μπορεί να καλύπτει εύκολα μια ομάδα που παίζει στη Β’ κατηγορία και δεν έχει πολλές προοπτικές να ανέβει.

Παρά τη θετική διάθεση που υπάρχει από την πλευρά του Αραούχο, το ζήτημα είναι να βρεθεί ο τρόπος για να γίνει η επιστροφή. Η Ένωση, με «σύμμαχο» την πλευρά του 29χρονου Αργεντινού θα επιδιώξει να τον κάνει δικό της, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια βιασύνη, καθώς υπάρχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.