Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, έχοντας ως πρώτο στόχο τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Από τη Θεσσαλονίκη καλείται ο «Δικέφαλος του Βορρά» να δημιουργήσει ένα ακόμη νικηφόρο σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι τις 29 του μήνα.

Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα υποδεχθεί στην έδρα της τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, τη Φιορεντίνα για το Europa League, τη Βέροια για το πρωτάθλημα και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Για αυτό τον λόγο μοιάζει επιβεβλημένο το «τέσσερα στα τέσσερα», ώστε ο ΠΑΟΚ να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ομίλου του στην Ευρώπη και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Από την πλευρά του, ο κ. Αναστασιάδης καλείται να προετοιμάσει την ομάδα με την απουσία 12 διεθνών και 4 τραυματιών, έχοντας ουσιαστικά δύο ημέρες στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Οι διεθνείς θα επιστρέψουν την Τετάρτη στη συμπρωτεύουσα και θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα. Στη διάθεση του έμπειρου προπονητή θα τεθούν άμεσα οι Παπαδόπουλος, Περέιρα και Μαντούρο, ενώ ο Τζαβέλλας δείχνει να αργεί περισσότερο από όλους.

Πηγή: sport-fm.gr