Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι. Από τον σύλλογο αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Ρουμάνο τεχνικό και να πάνε με υπηρεσιακό προπονητή στο ματς με τον Άρη την Τετάρτη, καθώς και -πιθανόν- σε αυτό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Μαζί του θα αποχωρήσει άμεσα απ’ το «τριφύλλι» κι ο πρώτος βοηθός του Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (11/05) για τη Θεσσαλονίκη με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Πλέον, σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να βρεθεί η χρυσή τομή με την αποζημίωση του έμπειρου προπονητή, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μπόλονι πλήρωσε την αποτυχία του «τριφυλλιού» να βγει στην Ευρώπη. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για εκείνον, μετά την ήττα από την ΑΕΚ και κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, έστω και για τα δύο αδιάφορα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.