Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. Κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας και επεσήμαναν ότι στόχος της ομάδας είναι η νίκη.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με τη Νίκη Βόλου», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζέκα.

«Όλα είναι δύσκολα αυτή την χρονική περίοδο. Έχομε πολλούς αγώνες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό όσο να ‘ναι δημιουργεί κούραση. Βέβαια –ακόμη κι έτσι- πάμε μόνο για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε», τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι μετά το παιχνίδι με την Νίκη θα σκεφτούν όλοι στην ομάδα αυτό με την Εστορίλ.

«Πρώτα είναι το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αυτό είναι το σημαντικό για εμάς και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς .Όταν τελειώσει θα δούμε την Εστορίλ. Έχουν καλή ομάδα. Θα δούμε πως παίζουν. Ξέρω κι εγώ κάποια στοιχεία της γιατί παρακολουθώ το πρωτάθλημα και νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω. Μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα και αυτός είναι ο στόχος μας και με τη Νίκη Βόλου και την Εστορίλ», ανέφερε…

Τέλος σχολίασε για την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση…

«Είναι ωραίο που υπάρχει τόσος κόσμος που μας υποστηρίζει και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε πάντα χαρούμενους», ήταν τα λόγια του. Από την πλευρά του ο Νικος Καρέλης πρόσθεσε: «Θα δουλέψουμε σκληρά για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Θα βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε με τον Πλατανιά και μακάρι να σκοράρω πάλι».

Ο Λαγός στάθηκε στη σημασία των νικών με Πλατανιά και Ολυμπιακό Βόλου…

«Δείξαμε καλό πρόσωπο με Πλατανιά και Ολυμπιακό Βόλου. Οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θα είμαστε έτοιμοι στα επόμενα δύο ματς», ανέφερε ο άσος του ΠΑΟ και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος είναι πολύς και σε κάθε ευκαιρία δείχνει ότι είναι κοντά μας. Γι αυτό κι εμείς είμαστε εδώ».

Πηγή: Sport-fm.gr